www.casacatering.nl
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Internationale Orden

Wij verzenden wereldwijd. We maken gebruik van International Express Service voor alle internationale leveringen. Houdt u rekening met ongeveer 3-5 werkdagen na verzending. Extra vertraging kan optreden tijdens de maanden september-maart als gevolg van de hoge vraag en zware belasting over de postdiensten en de douane.

Internationale bestellingen kunnen worden onderworpen aan belastingen / invoerrechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke douane.

annuleringen

Indien u wenst om uw bestelling te annuleren, moet u ons direct een e-mail. Meerderheid van de bestellingen worden binnen 1-2 dagen na de besteldatum. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

Returns

In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant.

Om een ​​item terug te keren, moet u ons een e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan u met verdere instructies.

Goederen moeten worden geretourneerd binnen 8 dagen na ontvangst datum - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.

uitwisselingen

Om een ​​product uit te wisselen, moet u ons een e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan u met verdere instructies. De goederen kunnen worden geruild binnen 8 dagen na ontvangst datum op voorwaarde dat ze zijn ongedragen en in de originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en de instructies duidelijk zijn aangegeven. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.

Wij raden u traceerbaar scheepvaart te gebruiken, aangezien wij niet verantwoordelijk voor verloren pakketten zullen zijn. Voor buitenlandse orders kan dit proces duurt maximaal 30 dagen.

Terug